Expediere din România în 1-3 zile lucrătoare.
[wpml_language_selector_widget]
0lei 0
Shopping cart

Nu ai niciun produs în coș.

PreciousbeyondGold

TIMELESS & PRECIOUS

ABULIL s-a născut din pasiune pentru piese de „fine jewelry” din aur galben cu un design minimalist deosebit și cu impact estetic maxim.
Vrem să dezvoltăm acest stil alături de persoanele care caută să-și sublinieze amprenta personală prin bijuterii și care nu se regăsesc în stilul tradițional asociat cu aurul galben. 
Ne dorim ca bijuteriile ABULIL să fie purtate ca extensie naturală a stilului persoanei care le poartă, prețuite o viață întreagă, alături de amintirile pe care le evocă, și dăruite mai departe cu dragoste. 

Our values

Punem accent pe valoare, pe trăinicie. Credem că o bijuterie nu e menită să fie un obiect fast fashion, ci un obiect personal prețuit, încărcat de semnificație și extrem de potrivit pentru personalitatea ta.
Vrem ca prin tot ceea ce facem, să te inspirăm să fii tu însuți. Să-ți exprimi personalitatea prin fiecare alegere de stil. Să explorezi, să crești, să visezi și să nu uiți ce ai tu mai prețios. Unicitatea ta.
Căutăm să exprimăm prin bijuterii dragostea de frumos și mai ales dragostea de viață.

Meet the founder

„Când mă gândesc la bijuterii, mă gândesc la un gest plin de afecțiune, la un moment deosebit pe care îl port mereu în suflet atunci când aleg să port o anumită bijuterie.
Cred din toată inima că fiecare femeie își dorește să se simtă prețuită, în acele momente cruciale din viața sa. Deși unele momente sunt neprețuite în sine, bijuteriile devin purtătoare de semnificații adânci. Soțul meu m-a surprins de-a lungul timpului cu bijuterii create special pentru mine, întrucât piesele comerciale nu puteau transmite povestea mea, vizual.
Astfel, am ajuns să-mi doresc să pot crea o colecție de bijuterii în care să mă pot regăsi nu doar eu, ci și alte femei cu dorințe similare, cu o dragoste pentru frumusețe și valoare trainică. Prin bijuteriile pe care le port și pe care le transmit mai departe, îmi doresc să împărtășesc dragostea mea pentru frumos și pentru viață în toată splendoarea ei.”

Join our universe

Join our universe

Ne bucurăm că ești aici. Păstrează legătura cu noutățile din universul ABULIL.
Nu am putut realiza abonarea. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.

Join our universe

Ne bucurăm că ești aici. Păstrează legătura cu noutățile din universul ABULIL.
Nu am putut realiza abonarea. Te rugăm să reîncerci.
Te-ai abonat cu succes.